Ftesë për regjistrim

Të mërgimtarëve të Ladorishtit në Zvicër

Shoqata e mërgimtarëve të Ladorishtit i fton të gjithë qytetarët Ladorishtarë që punojnë dhe jetojnë në Zvicër ta plotësojnë këtë formular me qëllim të evidentimit të numrit të tyre të saktë, gjithashtu për informim të saktë dhe parandalim të manipulimit  të numrit tonë nga ana e ndonjë instituti ose institucioni në vendlindje.

Formulari do të shërbejë vetëm për nevojat e Shoqatës së mërgimtarëve të Ladorishtit në Zvicër.

Kartelë familjare

formular


Reth nesh

mjellma

Nën emrin Shoqata e mërgimtarëve të fsh. Ladorisht në Zvicër janë bashkuar mërgimtarët e fsh. Ladorisht të cilët jetojnë dhe punojnë në Zvicër.

Shoqata ka për qëllim ta ruaj kulturën, traditën, folklorin, humanizmin, dashurin ndaj vendlindjes, respektin ndaj njëri tjetrit...

Lexo metepër

Anëtarsia

Për kontributimin tuaj, të dhënat "Postkonto":

Für Verein von Dorf Ladorisht
c/o Flamurtari
Zürichstrasse 28
8306 Brüttisellen

Konto Nr. 70-225003-5

Lista e anëtarëve